Stratos

Stilrent, välplanerat och bekvämt

Längs boulevarden i hjärtat av den nya stadsdelen Täby Park uppför Viktor Hanson kvarteret Stratos, ett vackert stadskvarter med 150 bostäder. Här bor du i stilrena lägenheter om 1-5 rok, med en grön och inbjudande innergård, den livfulla boulevarden på ena sidan och det lugna parkstråket Gröna Slingan på andra.

De fem huskropparna har sina egna karakteristiska drag med fasader av skiffer i skiftande kulörer och mönster. Husen ramar in den gröna gemensamma innergården som bjuder in till både avkoppling och umgänge med familj, vänner och grannar.

Lägenheterna är välplanerade med öppen planlösning samt stilrena inrednings- och materialval.

I kvarterets garage finns totalt 90 p-platser för bil, varav 10 med laddningsmöjlighet. Cykeln kan du parkera på gården, i cykelrum eller förvara i garageplan.

Svanenmärkta hus

Husen i Stratos är Svanenmärkta vilket innebär högt ställda krav på bland annat materialval, energieffektivitet och på möjligheter för dig som bor i våra bostäder att leva hållbart. Materialen i Stratos har valts med omsorg om klimat, funktion, design, kvalitet och för en hälsosam innemiljö.
Husens energieffektivitet är högre än dagens krav. Solceller har installerats samt mekanisk till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning. Lägenheterna är självklart utrustade med energieffektiva vitvaror samt har individuell mätning av tappvarmvatten och hushållsel. Husen är anslutna till kommunens fjärrvärmenät. Inom kvarteret finns sopsugsinkast och miljörum för avfallssortering och varje bostad har kärl för källsortering i köket.

Nära shopping, kommunikationer och ett enklare liv

Täby Park är en helt ny stadsdel som byggts upp på den gamla galoppbanan för att binda ihop centrala Täby på ett naturligt sätt. Här är gröna miljöer, hållbarhet och människor prioriterade, det ska vara enkelt att få ihop vardagen och samtidigt göra hållbara val.

Området kring Stratos bjuder på butiker och caféer och det planeras för uteserveringar på stadsdelstorget. Här kan du enkelt smita ner på den lokala restaurangen eller handla favoritingredienserna till helgens middag. Är du sugen på shopping hittar du allt du behöver i intilliggande Täby Centrum och du har promenadavstånd till Roslagsbanan som tar dig till Stockholms innerstad på cirka 20 minuter.

Du har nära till det aktiva livet med allt från utegym och härligt gröna cykel- och springslingor.  I närheten ligger också det nya badhuset och flera parker och lekplatser.

Bor du i Brf Stratos har du nära till allt du behöver. Bra kommunikationer, skolor, shopping, natur, restauranger och en aktiv fritid. Ett enklare liv helt enkelt.

Räntegaranti

Stratos har räntegaranti som skyddar föreningen från att räntehöjningar över 3,3% behöver tas ut som högre årsavgifter. Garantin gäller i tre år från den tidpunkt då bostadsrättsföreningen slutplacerade sina lån.

Lokaler

I Stratos finns en ljus, härlig lokal om 181 kvm tillgänglig för uthyrning. Läs mer här

 • ca 6 minuters promenad till Roslagsbanan
 • Promenadavstånd till Täby Centrum
 • Nära förskola och livsmedelsbutik

Projektfakta

 • Typ av bostad Lägenheter
 • Antal bostäder 150
 • Storlek 1-5 rok, 24-149 kvm
 • Pris 1 750 000 - 8 500 000 Kr
 • Inflytt Pågår

Nedladdningsbara dokument

Visningar

Mer info om visningar nedan.
 • 03/07 17:00-17:30
  Boulevarden 42, Täby

Kontakta Mäklare

Sitplan över Brf Stratos

Intresseanmälan

Välkommen med din intresseanmälan! När du anmält ditt intresse får du löpande information om hur projektet fortskrider. När det är dags för säljstart ges möjlighet att välja bostad i den turordning som anmälan kom in.

Projektets faser

Nedan ser du i vilken fas projektet befinner sig i.

Planering

Projektet är under planering.

Säljstart

Vi öppnar upp försäljningen, dags att välja din drömbostad!

Förhandsavtal

Det närmar sig produktionsstart och du tecknar ett bindande avtal med föreningen.

Produktionsstart

Produktionen är igång och huset tar form!

Upplåtelseavtal

Cirka 4-6 månader innan inflyttning tecknas ett upplåtelseavtal mellan dig och föreningen.

Bostäder färdigställs

Ditt nya hem håller på att färdigställas och du bjuds in till förhandstitt.

Inflyttning

Äntligen inflyttning, välkommen hem!