Kvarter 10

Kvarter 10 – Barkabystaden

Intill Lilla torget i nya Barkarbystaden i Järfälla ligger kvarter 10. Barkarbystaden förvandlar det tidigare otillgängliga området till en levande stadsdel med närhet till natur, enastående kommunikationer och omfattande service . Spåren av den tidigare flygplatsen lever kvar i form av flygteman i gatunamn och lekparker, för att inte tala om delar av den tidigare landningsbanan som återanvänds som ett park- och landskapselement.

Kvarteret omfattar 138 bostäder samlade kring en gemensam innergård med plats för både lek, samvaro och rekreation. För att få in solljus på gården hålls byggnadernas höjd i kvarterets södra del nere samtidigt som kvarteret här öppnar sig mot gatan. Byggnaderna i kvarteret präglas av en vacker, lågmäld färgsättning och enkla men funktionella former, tänkta att behålla stilen under generation efter generation av boende.

Genom noggrann planering får samtliga balkonger gott om sol och för majoriteten av lägenheterna vetter dessa mot den generösa och skyddade innergården. Planlösningen präglas generellt av ett öppet samband mellan kök och vardagsrum, vilket ger flexibilitet och tillåter dagsljuset att bättre nå bostadens inre. På den översta bostadsvåningen har samtliga lägenheter, utöver den stora balkongen mot gatan, en rymlig takterrass mot gården, med utsikt över Barkarbystadens taklandskap.

Projektfakta

  • Typ av bostad Bostadsrätter
  • Färdigställt 2018
  • Antal bostäder 138
  • Arkitekt Equator Stockholm

Kontakt

Har du frågor om våra kommande projekt? Varmt välkommen att kontakta oss.

08-556 360 80

info@viktorhanson.se

Intresseanmälan

Välkommen med din intresseanmälan! När du anmält ditt intresse får du löpande information om hur projektet fortskrider. När det är dags för säljstart ges möjlighet att välja bostad i den turordning som anmälan kom in.

Projektets faser

Nedan ser du i vilken fas projektet befinner sig i.

Planering

Projektet är under planering.

Säljstart

Vi öppnar upp försäljningen, dags att välja din drömbostad!

Förhandsavtal

Det närmar sig produktionsstart och du tecknar ett bindande avtal med föreningen.

Produktionsstart

Produktionen är igång och huset tar form!

Upplåtelseavtal

Cirka 4-6 månader innan inflyttning tecknas ett upplåtelseavtal mellan dig och föreningen.

Bostäder färdigställs

Ditt nya hem håller på att färdigställas och du bjuds in till förhandstitt.

Inflyttning

Äntligen inflyttning, välkommen hem!