Hassellunden

Ett hem att längta till i Olovslund

Vi planerar för säljstart av Hassellunden i höst. Välkommen med din intresseanmälan. När det är dags för säljstart ges möjlighet att välja bostad i den turordning som intresseanmälan kommit in.

Olovslund är en charmig stadsdel och en riktig pärla i Bromma. Här bor du i grönskande miljöer nära skola, förskola och grönområden med härliga parker runt hörnet. På 10 minuters behaglig promenad når du pittoreska Nockeby torg eller centrala Brommaplan beroende på vilket håll du går. Här kommer du hem till ett tryggt och lugnt område med fågelkvitter utanför fönstret.

Omsorgsfullt utformade bostäder
Projektet Hassellunden utformas varsamt för att väl passa in i befintliga miljöer med grönska och promenadstråk. Bostäderna kommer att vara genomtänkta och väl anpassade till vardagens behov med flexibla planlösningar, vackra materialval och smart förvaring. Under huset kommer ett garage att byggas och gatuparkering finns längs Gustav III:s väg.

Nära skola, kommunikationer, pittoreska miljöer och grönska
Du tar dig enkelt till Stockholm City med tunnelbanan vid Brommaplan eller Abrahamsberg som ligger cirka 10 minuters promenad från Hassellunden. Vid Brommaplan finns även ett större utbud med mataffär, restauranger och vårdcentral. Även Nockebybanans hållplats Olovslund nås på ca 10 minuters promenad. Dessutom har du nära till pittoreska Nockeby torg med bland annat bageri, café, apotek, restaurang och livsmedelsbutik. Nockeby torg blir dessutom ett sommartorg mellan juni-oktober.

På andra sidan gatan från Hassellunden ligger den välrenommerade Olovslundsskolan med årskurserna F-6 och flera skolor och förskolor finns i närheten. På ca 5 min promenad genom ett lummigt stråk når du den vackra Olovslundsparken med både plaskdamm. naturdamm och grillplats. Här finns också lekpark med bland annat gungor, linbana och klätterställning. Parken är en levande plats med sin aktiva trädgårdsförening som anordnar roliga aktiviteter året runt för hela familjen med barnen i fokus.

Det finns flera idrottsanläggningar i området, närmst är Olovslunds IP rakt över gatan från Hassellunden. Beger du dig till Stora Mossens IP finns fotbollsplaner, ishallar och friidrottsbanor. Motionsspår, tennishallar, utegym och yogastudios är också en del av det rika utbudet i närområdet.

Området är känt för sin närhet till Mälarens vatten, där du kan njuta av klippbad och strandliv varma sommardagar samt promenader eller skridskoåkning på isen kalla vinterdagar. Ta cykeln för ett kvällsbad vid Ängbybadet, Ålstensängen eller Solviksbadet.

Olovslund är ett väl bevarat område med grönska, mysiga parker, pittoreska miljöer och samtidigt nära staden och service. I Hassellunden kommer du hem till ett fridfullt område nära till det som gör vardagen lite härligare.

 • Närhet till grönområden och parklek
 • Närhet till skolor och förskolor
 • Ca 10 minuters promenad till service och tunnelbana på Brommaplan

Projektfakta

 • Typ av bostad Lägenheter
 • Antal bostäder 32
 • Storlek 2-5 rok
 • Pris Ej fastställt
 • Inflytt Prel 2026

Kontakt

Har du frågor om våra kommande projekt? Varmt välkommen att kontakta oss.

08-556 360 80

info@viktorhanson.se

Situationsplan Hassellunden

Intresseanmälan

Välkommen med din intresseanmälan! När du anmält ditt intresse får du löpande information om hur projektet fortskrider. När det är dags för säljstart ges möjlighet att välja bostad i den turordning som anmälan kom in.

Trygghetspaketet

Läs mer om vårt trygghetspaket.

Läs mer
 • Hållbarhet

  Läs mer om hur vi arbetar med hållbarhet.

  Läs mer
 • Inredning

  Läs mer om hur vi inreder våra bostäder.

  Läs mer
 • Våra bostäder

  Läs mer om våra bostäder.

  Läs mer

Projektets faser

Nedan ser du i vilken fas projektet befinner sig i.

Planering

Projektet är under planering.

Säljstart

Vi öppnar upp försäljningen, dags att välja din drömbostad!

Förhandsavtal

Det närmar sig produktionsstart och du tecknar ett bindande avtal med föreningen.

Produktionsstart

Produktionen är igång och huset tar form!

Upplåtelseavtal

Cirka 4-6 månader innan inflyttning tecknas ett upplåtelseavtal mellan dig och föreningen.

Bostäder färdigställs

Ditt nya hem håller på att färdigställas och du bjuds in till förhandstitt.

Inflyttning

Äntligen inflyttning, välkommen hem!