Bel Air

En hållbar radhusidyll

I Hermanstorp just i utkanten av stadsdelen Vega planerar vi för 31 familjevänliga radhus. Här hittar du två olika husmodeller om 5 rok, båda Svanenmärkta med omtanke om miljö och människors hälsa.

I Bel Air bor du smart och bekvämt, nära natur, skolor och kommunikationer och med goda möjligheter att leva ett hållbart liv. Samtliga hus har parkeringsplats i anslutning till entrén som ärr förberedd för laddning av elbil. Husen är även förberedda för solceller.

Hustyp 1, 5 rok, 3 våningar om totalt 163 kvm

Här hittar du ett radhus som rymmer både släkt och vänner på stora kalas. På entréplan finns ett allrum där barnen kan leka fritt, en ordentlig tvättstuga samt ett utrymme anpassat för personliga önskemål, till exempel ett gym, filmrum, hemmakontor eller kanske hemmaspa. En våning upp finns de sociala ytorna. Kök med stort skafferi, fina arbetsytor, praktisk källsortering och en matplats som rymmer många. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum och har direkt access till din uteplats. På våning 3 finns den mer privata och avskilda sfären. Här finns tre sovrum varav ett med egen klädkammare. Här finns även ett rymligt badrum med plats för badkar.

Hustyp 2, 5 rok, 2 våningar om totalt 113 kvm

I hustyp två hittar du ett smart planerat radhus med vackert ljusinsläpp och plats för både vardag och fest. Här kommer du direkt in i de sociala utrymmena på entréplan som har ett smart planerat kök, i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns även wc, tvättstuga och klädkammare. På andra våningen finns de tre sovrummen, ett allrum samt ett badrum med plats för badkar.

Nära natur, skolor och kommunikationer

I Vega byggs en ny familjevänlig stadsdel endast cirka 20 minuter från Stockholms innerstad. I området finns ett flertal skolor och förskolor, bland annat Vega skola och aktivitetshus (F-9) som utöver skola även rymmer bibliotek, idrottshall, fritidsgård, kulturskola och café. Det planeras även för en ny förskola i själva Hermanstorp (detaljplan pågår). På bekvämt avstånd till husen planeras även en ny busshållplats för kollektivtrafik.

I Vega har du nära till naturreservat, utegym, lekplatser och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär. Vid den nya pendelstationen ligger matvarubutik och Pressbyrå, och inte långt därifrån hittar du all tänkbar service och handel i shoppingcentret Port 73, Länna Handelsplats och Haninge centrum. Med nya vägar, förskola och utmärkta kommunikationer utvecklas Hermanstorp till ett härligt villa- och radhusområde där du och familjen kan trivas länge!

 • 20 min till Stockholm City med pendeltåg
 • Närhet till skog och natur
 • Flera handelsplatser med shopping och service i närområdet

Projektfakta

 • Typ av bostad Radhus
 • Antal bostäder 31
 • Storlek 113-163 kvm
 • Pris Ej fastställt
 • Inflytt Ej fastställt

Kontakt

Har du frågor om våra kommande projekt? Varmt välkommen att kontakta oss.

08-556 360 80

info@viktorhanson.se

Situationsplan Bel Air

Intresseanmälan

Välkommen med din intresseanmälan! När du anmält ditt intresse får du löpande information om hur projektet fortskrider. När det är dags för säljstart ges möjlighet att välja bostad i den turordning som anmälan kom in.

Trygghetspaket

Läs mer om vårt trygghetspaket.

Läs mer
 • Hållbarhet

  Läs mer om hur vi arbetar med hållbarhet.

  Läs mer
 • Inredning

  Läs mer om hur vi inreder våra bostäder.

  Läs mer
 • Våra bostäder

  Läs mer om våra bostäder.

  Läs mer

Projektets faser

Nedan ser du i vilken fas projektet befinner sig i.

Planering

Projektet är under planering.

Säljstart

Vi öppnar upp försäljningen, dags att välja din drömbostad!

Förhandsavtal

Det närmar sig produktionsstart och du tecknar ett bindande avtal med föreningen.

Produktionsstart

Produktionen är igång och huset tar form!

Upplåtelseavtal

Cirka 4-6 månader innan inflyttning tecknas ett upplåtelseavtal mellan dig och föreningen.

Bostäder färdigställs

Ditt nya hem håller på att färdigställas och du bjuds in till förhandstitt.

Inflyttning

Äntligen inflyttning, välkommen hem!