Aftonfalken

Aftonfalken i hjärtat av Barkarbystaden

Mitt i Barkarbystaden, alldeles intill den nya tunnelbanestationen kommer Aftonfalken stoltsera med sin grönskande innergård och sina många takterrasser. Här lever du ett härligt och bekvämt liv med närhet till shopping, skolor och natur.

Kvarteret mitt i stan får en magisk karaktär av de gröna, indragna takterrasserna som i en vågrörelse gör att gatufasaden varierar mellan fyra och åtta våningar. Här blandas färg- och material på fasaden där puts i mustiga jordfärger harmoniserar med ljust tegel.

Lägenheterna är välplanerade och ljus och kommer byggas i varierande storlek om 1-4 rok. Du kan bo lika bekvämt här, vare sig det är ditt första boende när barnen har flyttat ut eller om du bor här tillsammans med din familj. Njut av livet både inomhus och utomhus på de rymliga balkongerna, uteplatserna eller privata takterrasserna.

Innergården som ligger ovanpå kvarterets garage är solig och generöst med både grönska och vattenblänk. Här finns plats för både lek och häng med familj eller grannar.

Alla vägar bär till Barkarby

Barkarbystaden utvecklas för fullt och redan idag är det en stadsdel fylld av caféer, restauranger, gym och butiker. Det planeras för ett nytt modernt sjukhus, bibliotek och lekplatser och dessutom finns flera löp- och promenadspår i skogen som du har på gångavstånd. För de små finns här gott om förskolor och skolor.

Med hela naturreservatet Järvafältet runt knuten är möjligheterna oändliga. Åk skidor på vintern, fiska, promenera eller fågelskåda de varmare dagarna. I Järfälla finns också ett rikt idrotts- och föreningsliv med både ryttarförening, kulturskolor samt klubbar för bland annat fotboll och innebandy.

I Aftonfalken har du allt bekvämt runt hörnet och till och med i huset. Det blir butiker och restauranger i bottenvåningen och hela Barkarbystaden med dess utbud ligger för dina fötter.

Kvarteret ligger på bästa tänkbara läge i Barkarbystaden, mellan de två nya tunnelbaneuppgångarna som beräknas öppna 2027. Du har också gångavstånd till pendeltåget och smidig bussförbindelse till Stora torget.

 • Ca 2 minuters promenad till tunnelbanan
 • Nära handelsplats med service och shopping
 • Naturreservat runt knuten

Projektfakta

 • Typ av bostad Lägenheter
 • Antal bostäder 168
 • Storlek 1-4 rok, 25-125 kvm
 • Pris Ej fastställt
 • Inflytt Ej fastställt

Kontakt

Har du frågor om våra kommande projekt? Varmt välkommen att kontakta oss.

08-556 360 80

info@viktorhanson.se

Situationsplan Aftonfalken

Intresseanmälan

Välkommen med din intresseanmälan! När du anmält ditt intresse får du löpande information om hur projektet fortskrider. När det är dags för säljstart ges möjlighet att välja bostad i den turordning som anmälan kom in.

Trygghetspaketet

Läs mer om vårt trygghetspaket.

Läs mer
 • Hållbarhet

  Läs mer om hur vi arbetar med hållbarhet.

  Läs mer
 • Inredning

  Läs mer om hur vi inreder våra bostäder.

  Läs mer
 • Våra bostäder

  Läs mer om våra bostäder.

  Läs mer

Projektets faser

Nedan ser du i vilken fas projektet befinner sig i.

Planering

Projektet är under planering.

Säljstart

Vi öppnar upp försäljningen, dags att välja din drömbostad!

Förhandsavtal

Det närmar sig produktionsstart och du tecknar ett bindande avtal med föreningen.

Produktionsstart

Produktionen är igång och huset tar form!

Upplåtelseavtal

Cirka 4-6 månader innan inflyttning tecknas ett upplåtelseavtal mellan dig och föreningen.

Bostäder färdigställs

Ditt nya hem håller på att färdigställas och du bjuds in till förhandstitt.

Inflyttning

Äntligen inflyttning, välkommen hem!