Design och inredning

I utformningen av ditt hem spelar design och inredning en viktig roll. Det ska vara vackert, hållbart och funktionellt för att passa in i din vardag. Känslan av att gå barfota över golvet, öppna balkongdörren, dra ut kökslådorna och hänga in jackan i garderoben – varje detalj ska bidra till ett hem där du verkligen trivs.

Genomtänkt i varje detalj

I varje projekt utformas en genomtänkt helhet där alla detaljer passar väl ihop. Med det som grund ges du möjlighet att själv göra vissa val såsom färg på köksluckor, handtag eller kanske lyxigare vitvaror. Till din hjälp har du alltid en kunnig inredare som guidar dig.

I vårt utbud speglas samtida trender men också tidlös design. Vi strävar efter att design och funktion i kök och badrum kännas lika aktuella om flera år som när du först flyttar in. Vi väljer också slitstarka, vackra material av hög kvalitet som kan följa med i vardagen under många år framöver. Vi designar hem som står sig över tid, det är både hållbart och bekvämt.

Förvaring är en central del i utformningen och vi vet att den är viktig för dig som kund. Eftersom alla har olika preferenser, lägger våra arkitekter och inredare stor vikt vid att skapa en bra grund som du kan anpassa efter dina behov.

Hållbart för dig och klimatet

Hållbarhetsperspektivet är alltid närvarande när vi utformar våra hem, därför klimatcertifierar vi våra bostäder till exempel genom Svanen. Det ger en extra trygghet till dig som kund i att vi lever upp till de högt ställda kraven som det innebär med en certifiering. Det betyder bland annat att vi har gjort materialval med hänsyn till klimatet men också för en bra inomhusmiljö.

Inredningsval

När du köpt din bostad börjar den roliga processen med att planera den. Vilka inredningsval du kan göra kan variera något mellan olika projekt. Du kommer i god tid få information och ta del av valmöjligheter innan det är dags att bestämma sig.

Våra inredare guidar dig steg för steg genom hela processen och hjälper dig så mycket eller lite du vill. Kanske vet du precis vilken stil du vill ha, eller så vill du ha guidning i både helhet och detaljer. I våra bostäder kan du känna dig trygg med att du får en inredning som är genomtänkt och fungerar i din vardag. Vi på Viktor Hanson gör allt för att du ska få en trygg, inspirerande och glädjefylld resa till ditt nya hem.

Ett inrett vardagsrum med en beige soffa och vit matta.
Inredning av Viktor Hanson.
Inredning av Viktor Hanson.

Våra projekt